antipasti borrelbox

Borrelbox voor thuis

Thuis lekker eten doe je met een borrelbox voor thuis. Blijf jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie geweldig te genieten van gevarieerde heerlijke hapjes.

Plan dus die knusse avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in Nederland. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van de maaltijd.

Hoe werkt bestellen?

Wij bezorgen diverse borrelplanken om thuis van te genieten. Heb jij trek in een goedgevulde borrelplank met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas, fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in jouw woonplaats. Wil jij borrelhapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Wanneer wordt er bezorgd?

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Borrelbox op maat

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw luxe borrelplank ligt? Geen probleem! Geef ons door wat je wenst, voor hoeveel personen je wilt bestellen en waar we de plank(en) mogen komen leveren. Zo kun je aangeven wat je bijvoorbeeld absoluut niet op de plank wilt hebben (i.v.m. allergie├źn of voorkeuren) of geef aan wat je vooral juist wel terug ziet op de plank.

Borrelbox bestellen

Laat een borrelbox bezorgen aan huis met luxe borrelbites. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood zit je goed voor verschillende borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen.

Scroll naar boven