10 kg afvallen dieet goedkoop

Een 10 kg afvallen dieet die niets extra kost

Er zijn tegenwoordig veel verschillen de soorten diëten, niet ieder vorm van een dieet werkt voor iedereen en vaak zie je dat een dieet toch veel extra geld kost boven op de maandelijkse kosten die je maakt met de boodschappen. Gelukkig zijn er een aantal simpele manieren om toch af te vallen zonder dat het extra kost door simpelweg op je voeding te letten.

Koop geen ontbijtgranen

Veel mensen ontbijten met ontbijt granen. De meeste ontbijtgranen hebben veel toegevoegde suikers waardoor ze eigenlijk absoluut niet goed zijn voor mensen die af willen vallen. In plaats van ontbijtgranen kan je een volkoren of spelt cracker nemen of havermoutpap maken zonder suiker toe te voegen. Ook is brinta een goede manier om toch goede voedingsstoffen binnen te krijgen als start van de dag.

Neem geen tussendoortjes meer

Een hele simpele truc en de meeste mensen weten het eigenlijk ook wel maar hier heb je wel doorzettingsvermogen voor nodig. Het is moeilijk om minder te snoepen of tussendoor te eten maar als je dit eenmaal in je systeem hebt zal het je een stuk makkelijker af gaan, even door zetten dus!

Wist je dat je met wandelen alleen ook al calorieën verbrandt?

Lees er hier meer over

Meer groente minder aardappelen of pasta

De ‘gezondere’ voedingsmiddelen zoals aardappelen of volkoren pasta zetten nog steeds meer aan dan groente. Wanneer je dus je avond eten op gaat scheppen probeer dan meer groente te pakken en laat de aardappelen iets meer links liggen.

Salade als middag eten

Als middageten word vaak brood gegeten. Brood en vooral ook het zoete beleg bevatten ook suikers die niet goed zijn voor je. Neem in plaats van brood eens een lekkere maaltijd salade en dan het liefst zonder een sausje.

Gemakkelijk minder koolhydraten eten door zelf te bakken.

Blijf bewegen!

Dit punt is dan wel niet gericht op enkel je dieet maar wel heel belangrijk. Wanneer jij je aan de bovenstaande punten gaat houden en er dan ook nog eens voor zorgt dat je meer gaat bewegen zullen de kilo’s als vrij snel eraf gaan. Beweging is niet alleen goed voor het afvallen maar ook voor je spieren, kraakbeen en botten. Heb je last van spierpijn na het bewegen? Wellicht kan een Tens-apparaat een uitkomst bieden.

Scroll naar boven